Activiteiten

Wil je meer weten over onze activiteiten of een avond komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op.

okt 3 @ 19:30 – 22:00

Fotobespreking thema vogels dit door middel van afdruk.

Ook wordt het volgende thema bekend gemaakt minimalisme dit wordt door Marcel georganiseerd.

okt 9 @ 19:30 – 22:00

Deze avond staat in het teken van Hensel studio techniek. Op deze avond gaan ze een demonstratie geven van hun producten en een stukje over freemask.

nov 7 @ 19:30 – 22:00

Op deze avond gaan we de foto’s bespreken van het thema minimalisme. Dit gaan we bespreken via de beamer.

Ook wordt het volgende thema bekend gemaakt weerspiegeling dit wordt door Reni georganiseerd.

nov 13 @ 19:30 – 22:00

Deze avond staat in het teken van Pim Ras deze komt voor ons een lezing verzorgen.

dec 5 @ 19:30 – 22:00

Op deze avond gaan we de foto’s bespreken van het thema weerspiegeling. En dit gaan we doen door middel van afdruk.

Ook wordt het volgende thema bekend gemaakt kerstsfeer dit wordt door Katinka georganiseerd.

dec 11 @ 19:30 – 22:00

Deze avond staat in het teken van…………..

jan 2 @ 19:30 – 22:00

Op deze avond gaan we de foto’s bespreken van het thema Kerstsfeer. En dit gaan we doen door middel van de beamer.

Ook wordt het volgende thema bekend gemaakt natuurelementen dit wordt door Roy georganiseerd.