Onze club

Fotograferen, foto’s bespreken met gelijkgestemde en leuke activiteiten ondernemen om de mooiste foto’s te maken. De in 2012 opgerichte ‘Vrije Osse Fotoclub’ en in 2013 opgerichte ‘Fotoclub Met Body’ gaan sinds 6 juli 2016 verder onder de naam ‘ Vrije Osse Fotoclub Met Body’. Bestaande uit 36 leden (amateur-, semi- en professionele fotografen), ieder met hun eigen expertise, komen we iedere maand samen in wijkcentrum De Bonte Hoef in Oss. Daar bespreken we de tweewekelijkse opdrachten, samengesteld door de Activiteiten Commissie van de VOFMB. Opdrachten die zowel individueel als in groepen worden uitgevoerd. We fotograferen, afhankelijk van de foto-opdracht, binnen of buiten. Plezier staat voorop en we proberen gezamenlijk de kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau te tillen door kennis met elkaar te delen.

Wordt lid

Wil je lid worden van deze jonge maar enthousiaste fotoclub? Is jouw interesse in fotografie en in onze fotoclub en haar activiteiten gewekt? We zijn altijd opzoek naar enthousiaste leden die graag van en met elkaar willen leren en de kennis over fotografie willen delen.

Eerst de sfeer proeven?
Meld je aan voor een proefavond.
Als nieuw lid van de “Vrije Osse Fotoclub Met Body” krijg je een “buddy” die je wegwijs maakt in de groep en je helpt met vragen. Wat we niet willen is dat jij er verloren bij zit maar dat je snel het gevoel krijgt één van ons te zijn. Maar wel altijd met jouw eigen eigenheid…..

Wordt lid

Ik ga akkoord