De “Vrije Osse Fotoclub Met Body”

Fotograferen, foto’s bespreken met gelijkgestemden en samen leuke activiteiten ondernemen om de mooiste foto’s te maken.
Dat is het doel van “Vrije Osse Fotoclub Met Body”.

De in 2012 opgerichte ‘Vrije Osse Fotoclub’ en in 2013 opgerichte ‘Fotoclub Met Body’ gaan sinds 6 juli 2016 verder onder de naam “Vrije Osse Fotoclub Met Body”. De nieuwe combinatie startte met 36 leden bestaande uit amateur-, semi- en professionele fotografen. Er hebben zich ook al nieuwe leden aangemeld.

Wil je lid worden van de VOFMB?

We zijn altijd opzoek naar enthousiaste leden die graag van elkaar willen leren en kennis over fotografie willen delen. Als nieuw lid van de VOFMB krijg je een buddy die je wegwijs maakt in de groep en je helpt met vragen.

Ons kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
Nieuwe leden betalen bij tussentijds instroom contributie naar ratio van het lopende jaar. De contributie wordt stilzwijgend verlengd voor het volgend jaar.

Opzeggingen dienen één maand voor het einde van het contributiejaar, dus uiterlijk 30 november van het lopende jaar, schriftelijk of per mail bij de secretaris binnen te zijn.

Binnen onze fotoclub staat plezier voorop en proberen we gezamenlijk de kennis en vaardigheden van de leden, en daardoor ook de kwaliteit van de foto’s, naar een hoger niveau te tillen door kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Daarnaast trekken we er ook geregeld op uit om foto’s te gaan maken.

>> Kom eerst sfeer proeven en meld je aan voor een proefavond.

Club activiteiten

Onze activiteiten:
De fotoclub heeft twee accommodatiegebonden activiteiten, dat zijn de clubavonden en het “Fotocafé”. Beide vinden plaats op dezelfde locatie:
– Adres: Langendonkweg   20 ,   5345 HR  OSS
– Tijd   : Van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur.

De clubavond:
De éérste donderdag van de maand komen we voor onze clubavond samen op ons vaste locatie, enkele uitzonderingen daargelaten.

Het “Fotocafé”:
De tweede woensdag van de maand houden wij het “Fotocafé”. Dit is in het leven geroepen om met elkaar in een ontspannen sfeer van gedachten te wisselen over fotografische zaken. Alle fotografie gerelateerde zaken kunnen besproken worden.
Het “Fotocafé” is ook voor niet leden toegankelijk voor vragen over fotografie.

Alle activiteiten binnen het “Fotocafé” zijn voor de leden gratis. Niet leden betalen alleen bij lezingen/workshops een entree voor het dekken van de extra kosten welke hiermee gepaard gaan.
De hoogte van de bijdrage is dan ook altijd afhankelijk van de extra kosten welke hiervoor gemaakt worden en minimaal vijf euro ( € 5,= ).
Door beperkte ruimte is aanmelding vooraf per mail bij de secretaris verplicht.

De praktijk of Doe-avond:
De derde dinsdag van de maand komen wij voor praktische uitvoering van het thema/opdracht bijeen op een locatie welke past bij het thema/opdracht.
Deze locatie verschild en is afhankelijk van ons thema/opdracht.

Voor de juiste data zie onze complete agenda op de site:

>> Bekijk de agenda

Activiteiten Commissie

Al deze activiteiten worden door de Activiteitencommissie georganiseerd en gecoördineerd, vaak ook in samenwerking met die leden welke enige kennis van het onderwerp hebben….
Wij streven naar een grote participatie van de leden zodat er een breed aanbod van activiteiten ontstaat. Dit door gebruik te maken van een ieders kwaliteit binnen de fotoclub.

Voor de juiste data zie onze complete agenda op de site:

>> Bekijk de agenda