Op woensdag 12-12-2018 is het weer zover dan hebben wij in ons fotocafe weer een spreker:

Zijn naam is Rob van Pinxteren:

Dit keer hebben we een spreker over zwart wit fotografie en in zijn geval dan vooral auto(sport) en portretfotografie. Hier onder vast wat voorbeelden wat je kunt verwachten. Hij maakt foto’s op verschillende racebanen zoals Raceway Venray.
Maar ook het modellen werk is hem niet onbekend.
Rob heeft verschillende keren al in tijdschriften en boeken gestaan met zijn foto’s.
Dus mis deze avond niet.

Voor deze lezing is het wel van belang dat u zich opgeeft via secretaris@ossefotoclub.nl aangezien we een beperkt aantal plaatsen hebben.
Voor leden is deze spreker gratis, bent u geen lid van de fotoclub dan kost deze avond € 5,- en dat is dan incl 1 consumptie.
De avond is op de Langendonkweg 20 te Oss en de deur is open om 19.15 en de avond zal om 19.30 beginnen en de avond is afgelopen rond 22.00